tradera och annie leibovitz

Nu har skolan dragit igång igen och det känns b - r - a. Förutom att vara en närvarande elev har jag även blivit en flitig traderare - eller, för en sekund... Tack vare detta kommer om några dagar en Canon Eos 5 i min postlåda och det känns askalas.

Vad som också landat  i min brevlåda är fotoboken Annie Leibovitz A Photographer's Life 1990 - 2005. Vilken jag älskar mer än livet för tillfället, så tack mami och papi för den. Den är helt fantastisk! (Kolla den!!)

På tal om annat har jag varit i och hälsat på Benny på F'labb - verkar toppenbra! Det kommer bli hur kul som helst. 21 september drar kursen igång. Och som den ambitösa projektarbeteselev jag försökt vara har jag suttit på stadsbiblioteket och tittat i olika fotoböcker. Inspirerande, yes indeed.

Back to business (och en klassfotoplanerande klass).
Byebye, Iss.

PA100

Hej!

Jag heter Isabell och börjar i höst, rent utsagt om 9 dagar, tredje året på medieprogrammet med inriktning mot fotografisk bild. Det här är vad som kommer att bli min projektarbetesblogg.

Själva projektarbetet är inte riktigt bestämt. Jag vet att jag ska jobba med analogt foto med dokumentär känsla och målet ska vara någon slags utställning.

Målet är att utvecklas fotomässigt genom att go old school - att på så sätt hitta nya vägar. Jag ser fram emot ett lärorikt och kreativt år med massor av utmaningar.

Snart drar allvaret igång och tankeprocesser och dylikt. kan startas igång på riktigt. Så tills vidare: ha det underbart. Sommaren är inte slut än.

(inlägget skrivet för 8 dagar sedan)

RSS 2.0