08:25 PA100

Nu sitter vi här, på projektarbetestiden och lyssnar på våra handledare. Festligt! Jag får lite panik. Det löser sig.

Jag ska skriva om min projektplan, för jag är ganska säker på att den inte överrensstämmer med mitt projektarbete.

Snart ska jag börja arbeta med allt, om cirka 13 minuter.

one way or another

Alltså det är bara galet. Jag känner mig ofokuserad och fokuserad på samma gång. Det är för mycket och för lite. För mycket att göra. För lite tid. Jag ordnar det, som vanligt.

plötsligt händer det

Så. Planeringen under onsdagsmorgonen gick väl sådär. Vad säger vi? Det kändes ändå som jag hade ett visst hum om vad jag skulle göra. Dock hade jag problem med att få tag på en anständig stege till studion. Vilket ledde till att jag inte kunde flytta runt lampor och sånt som jag ville. Därav en något oförberedd Isabell då mina käraste modeller dök upp på eftermiddagsknuten.

Tiden var knapp också, känns inte riktigt som jag fick ut det jag ville. Detta leder till en andra photosession under sportlovet. Antingen på skolan eller i F'labbs studio. Porträttbilderna blev nog ganska bra ändå och jag har i alla fall en bild som jag ska använda mig utav.

Så, Annie och jag har lite tid att spendera tillsammans framöver. Jag måste förbereda mig igen. Igen. Alltså igen. Mycket ska hända innan den här relationen, det här äventyret är över. Spännande!

Jag har spenderat två eftermiddagar i mörkrummet och resultatet blev som sagt en bild till projektarbetet. Känns ju kanonkul. Det kommer Isa, det kommer. Det är bara att bryta ihop och komma igen, eller hur?

Jag klarar allt.

kanske lite större

Nu sitter jag här på skolan i gamla studion. Linnéa tycker att vi ska gå och köpa någonting och äta. Det låter som en bra idé tycker jag. Energi är vad jag behöver just nu.

Jag sitter och försöker hitta bilder som jag ska använda. Jag har i alla fall några som känns rätt. Nu ska jag ta mig en energiinjektion och sedan är det dags för effektivt arbete.

Imorgon förväntar jag mig fina flickor med en mörk och en ljus tröja i midgårdsskolans byggnad. Jag hör av mig ikväll om situationen förändras. Som ni förstår har jag inte tid att slumbra med er. Det är liksom inte ett alternativ så här dagen innan.

Det löser sig. Jag klarar allt.


life through a lens

Äntligen.

http://www.youtube.com/watch?v=zd4LGFTkN1I

PA100vecka

Yes. Idag har jag styrt upp hemsidan och styr snart med ljusmätaren. För det kan ju inte vara så svårt, eller hur? Jag läser och hittar svaren.

Igår var jag på Flabb, ordnade med film till onsdagens fotografering. Så imorgon ska jag ordna en rekvisition. Kom ihåg det Isa, kom ihåg det.

Jag har kollat igenom bilderna också, imorgon styr jag det ordentligt.

Resterande dagar av veckan ser ut så här:

Tisdag: Möte med Micke 08:25
Möte med Elin om designtävling, plus att det är invigning av den nya möbleringen på skolan.
Resten av dagen går åt till planering av onsdagen + skriva rapport.
Mattelektion.

Onsdag: Tidigt till skolan. Planera. Ställa i ordning.
Brudarna kommer någon gång kring 14:00 och då blir det fotografering.

Torsdag: Morgon och förmiddag - skriva rapport.
Eftermiddagen åker jag iväg till mörkrummet och framkalla för att se hur det gått för mig. Blir asspännande!

Fredag: Skolan tidigt, engelskalektion.
Rapportskrivning.
Möte med Elevrådsstyrelsen.
Mattelektion.

Sen tar jag helg till på söndag då jag går ner i mörkrummet igen.

Jag ser framemot onsdagen girls!
Övriga flickor får gott vänta tills jag hittat en tid som passar oss.

take the time

Påminnelse till mig själv: lär dig hur morfars ljusmätare fungerar.

watch my wildest dreams come truuue

Ja! Äntligen verkar vi vara på väg. Jag har valt ut bilder. Dock inte analyserat sönder dem och valt ut vad jag ska ta för egna bilder än. Men det ordnar sig! Det gör det alltid!

Jag har även bokat studiotid nästa Onsdag mellan 12:00-16:00, så då ska brudsen till min största kärlek: skolan. Det vill säga att jag kommer ha all min kärlek samlad på en och samma plats och det kommer bli kaotiskt mycket kärlek i mitt hjärta.

Det enda som går åt skogen just nu är hemsidan. Alltså helt sjukt. Jag får inte länkningen att fungera.  Bajs, säger jag. Så mycket för det MumAbetyget liksom.

Nästa vecka är det alltså PA100vecka som gäller. Det känns... Ganska spännande faktikst. Kommer jag klara av att spendera tiden på rätt sätt? Jag har bestämt möte med Micke på tisdagmorgon och att jag ska till labbet på torsdagdag. Resterande tid blir då rapportskrivande. Känns ändå helt okej! Jag tror att jag klarar det.

Så älskade vänner, onsdag runt två lär de flesta dyka upp?

Can't wait!!

it just feels so good

Nu kanske vi börjar komma igång, jag och jag själv. HEH. Praktiken stjäl tid från allt annat - som vanligt, så det händer inte allt för mycket alls, på några plan. Jag har tittat igenom bilderna igen och valt ut några som jag ska välja mellan. Måste boka tid med Micke ooch så vidaree... Äsch, nästa vecka gäller det.

Grrrls, jag hör av mig senare i veckan om dagar och tider!

LOVE, ISA

RSS 2.0