kaos > viloläge > start

Okej, nu känns det lite bättre. Igår funderade jag över mitt projektarbete. Kanske jag gjort det undermedvetet tidigare, vem vet. Jag insåg i alla fall att jag är tvungen att revidera min idé. Utveckla den en aning. Detta är vad jag kommit fram till:

Istället för att använda en massa bilder, alla de bilder som jag valt ut och analyserat, ska jag använda mig utav en eller två bilder som underlagsmaterial. Som jag hämtar inspiration ifrån. Jag ska alltså ta flera olika bilder med inspiration från samma bild. Förstår ni?

Därför skjuts det på vår fotografering brudar. Det blir vecka åtta istället för i helgen (som faktiskt inte hade fungerat, jag är sjukt oförberedd). Så nu ska jag sätta mig ner och försöka välja ut några bilder, fnula på vilka som kan användas bäst, konsultera min käre handledare och komma på bra idéer till det riktiga photoshootet under PA100veckan. Jag tror det blir askul, speciellt med världens bästa modeller. Guldtjejer!

Jag är glad att stalkern är tillbaka. Det är fantastiskt. Nu ska jag sätta igång med det verkliga arbetet. Förarbetet. Herregud, det är mycket kvar att göra innan det här är över.


Jag har lyssnat en del på Led Zeppelin igen här på slutet, the Rain Song är faktiskt  fantastisk, en aning nördigt, men, var det länge sedan du hörde den: lyssna och njut och sen: Speak to me only with your eyes.

Happineeeeeeeeeeeeeeess


kaos

Det är sjukt vad fort tiden går. I början av höstterminen kändes det som evigheter till 70%seminarium och PA100redovisningar. Nu inser man att en termin inte är en evighet, att man faktiskt inte hinner göra så mycket, om man inte tar sig i kragen. Man har ingen direkt pli på sig själv, verkligen inte. Självdiciplinen är inte vad den brukar vara. Kanske beror det på att det är så kort tid kvar, att jag inte vill att det ska ta slut?

Ja, det är rent utsagt kaos. Eller, snarare lugnet före stormen. Det känns som jag inte har någon koll på någonting alls och inte vet vad jag ska göra med någonting. Snart kommer det, snart. Men nu känner jag mig bara... Ni vet, handlingsförlamad. Det känns alldeles för stort.

På torsdag ska jag prata med Micke. Vi ser hur det blir.

Kärlek,
Isa

studio

Inaktivitet ursäktas. Har tyvärr spenderat helgen på annat håll, helgen efter huvudstaden vill säga. Däremellan så var jag i studion och fotade. Dessa rullar har dock inte lyckats hoppa över på papper. Men! Ni ska icket förtrösta. När jag på måndag varit i labbet kommer - förhoppningsvis - ett gäng bilder upp.

I helgen ska jag även fota lite av de dokumentära bilderna till projektarbetet - hoppas jag. Jag funderar på hur det ska gå. Det kan ju rent ut sagt gå käpprätt åt helvete. Det vore ju olyckligt - men det är väl då jag lär mig någonting, eller hur? Jag hoppas nästan att det blir dåligt. Bara nästan. Jag hoppas även att jag kommer få världsfina bilder!

Som sagt, studion. Var där med Jolinn och Julia och de var helt galna. Speciellt när fläkten sattes igång...

Vi hörs efter helgen!

RSS 2.0